RECEPT: rijsttafel

We helpen je graag op weg bij het samenstellen van een buffet met Oosterse klassiekers.

Gemakkelijk, snél en bovenal rijkelijk in smaak!

WARME GERECHTEN

BAMI GORENG Gebakken bami, rijkelijk gevuld met omelet van scharrelei, fijngesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen Art.nr. 200240
NASI GORENG MET KIP EN EI Gebakken rijst, rijkelijk gevuld met stukken kipdijvlees, omelet, fijngesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen Art.nr. 200800
BABI KETJAP Reepjes geroosterd varkensspek in saus van ketjap, gember, knoflook, sambal, komijn en Laos Art.nr. 200150
BABI PANGANG Zacht gegaarde en geroosterde reepjes varkensvlees, rijkelijk overgoten met zoetzure pangangsaus en met atjar tjampur Art.nr. 200100
INDISCHE KIP Stukjes gekruide en geroosterde kip in een dikke zoete, licht pittige ketjapsaus met kokos, ui, knoflook en een snufje komijn Art.nr. 207100
VEGAN KIP TERIYAKI Malse stukken kipdijvlees en gesneden groenten, gemarineerd en gebakken in kruidige ketjapsaus Art.nr. 207623
RENDANG Malse stukken rundvlees, langzaam gestoofd in kokosmelk en Indonesische kruidenmix, waarbij de saus helemaal is ingekookt Art.nr. 207900

 

 

GARNITUREN

KRUPUK UDANG Gefrituurde garnalen kroepoek Art.nr. 450040
ATJAR TJAMPU Rauwkostsalade van kool en wortel in zoetzuur Art.nr. 450041
SAMBAL BADJAK Mild gebakken sambal met ui Art.nr. 450042