Maatwerk

Met verse ingrediënten leveren onze vakspecialisten maatwerk voor een breed aantal opdrachtgevers. Voor diverse ondernemingen in de retail en foodservice leveren we reguliere maaltijdcomponenten die onder eigen naam worden verkocht, maar ontwikkelen ook klant specifieke producten naar eigen receptuur en onder eigen naam

Een samenwerking met De Kroes geeft de kans om op efficiënte wijze je voorraad te verhogen, duidelijke kostprijscalculatie in kaart te brengen en oog voor voedingswaarden en allergenen te behouden.

Of je nu je eigen product wilt opschalen in een professionele productiekeuken of een partner zoekt voor je receptuurontwikkeling en passende verpakkingswijze adviseert, we denken graag met je mee. Neem contact op om te bespreken hoe we jouw specifieke uitdaging kunnen oplossen.

Een selectie van de mogelijkheden:

Magazine

Bekijk onze laatste brochure met een selectie van ons ambachtelijke assortiment gericht op versspecialisten en foodservice professionals.
Dit assortiment is erop gericht een smaakvolle mice-en-place te bieden die gemak, tijdwinst en consistentie aan je personeel bieden.

Heb je speciale wensen? Neem dan contact op om te bespreken hoe we jouw specifieke uitdaging kunnen oplossen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in ons assortiment en wil je informatie opvragen, mogelijke samenwerkingen bespreken of een bestelling plaatsen bij De Kroes?

Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee over de mogelijkheden.