Ambachtskanaal

Voor speciaalzaken als slagerijen, groentenjuweliers, delicatessenwinkels en traiteurs kan het een uitdaging vormen om continue het assortiment te blijven vernieuwen om onderscheidend in de markt te blijven. De smaak en verwachtingen van de consument veranderen niet alleen, er zijn ook veel nieuwe spelers in de markt.

Het gevarieerde assortiment van De Kroes sluit goed aan binnen het aanbod van een speciaalzaak. Of het nou gaat om een basiscomponent voor een huisgemaakte stamppot of een authentieke rijsttafel met rendang, saté en sayur boontjes.

Om te blijven voorzien van inspiratie in een markt die continue in beweging is, hebben we het concept ‘The Perfect Serve’ ontwikkeld.  Bekijk onze laatste brochure met inspirerende voorstellen voor complete maaltijden samengesteld uit ons ambachtelijke assortiment.

Een selectie van de mogelijkheden:

Magazine

Om te blijven voorzien van inspiratie in een markt die continue in beweging is, hebben we het concept ‘The Perfect Serve’ ontwikkeld.
Blader door het DAILY MENU met inspirerende voorstellen voor complete maaltijden samengesteld uit ons ambachtelijke assortiment.

Heb je speciale wensen? Neem dan contact op om te bespreken hoe we jouw specifieke uitdaging kunnen oplossen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in ons assortiment en wil je informatie opvragen, mogelijke samenwerkingen bespreken of een bestelling plaatsen bij De Kroes?

Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee over de mogelijkheden.