Postma Vleeswaren en De Kroes staan voor ambacht en kwaliteit en bundelen krachten

De Kroes uit Almere en Postma Vleeswaren uit Haarlem maken bekend dat ze hun krachten bundelen en samen verder gaan. Deze strategische samenwerking belooft een voortzetting op het gebied van vakspecifieke ervaring, kennisdeling en specialisatie. Met de toevoeging van een hoogwaardig assortiment aan ambachtelijke vleeswaren, worsten, hammen en rookspecialiteiten, versterkt De Kroes haar positie als waardevolle leverancier voor foodspecialisten en -ondernemers.

‘Samen met een kwalitatief assortiment vleeswaren kunnen we met nog meer vakmanschap, mooie specialiteiten maken zodat vakspecialisten zorgeloos producten van topniveau kunnen verkopen’, aldus Peter de Vos, directeur-eigenaar van De Kroes. De krachtenbundeling met Postma Vleeswaren waarborgt het ambacht en komt als een doorpakmoment voor zowel Postma als De Kroes. Postma Vleeswaren brengt ons een mooi assortiment die gemaakt worden met dezelfde uitgangspunten binnen de bestaande range producten. “Van oudsher stond voorop dat ‘dit ambacht niet verloren mag gaan’. De krachtenbundeling met De Kroes versterkt dit uitgangspunt, waarbij het enthousiaste team vakmensen verder gaat en de opgebouwde kennis in het prachtige ambacht voortzetten. Kwaliteit is leidend in deze categorie, en passie en ambacht smaken altijd het beste.”

 

De afgelopen vier decennia heeft Postma Vleeswaren zich gespecialiseerd in hoogwaardige vleeswaren en worsten, die hun weg vinden naar de slager-speciaalzaken en kwaliteits-horeca. Onder de vleugels van Peter Konijn heeft Postma zich verder doorontwikkeld en geprofessionaliseerd. “Door de krachtenbundeling met De Kroes creëren we synergie en ontstaan mooie kansen om de groep van ambachtelijke vleeswaren verder te versterken. Gedurende het traject naar de nieuwe locatie in Alkmaar, bleek een samenwerking met De Kroes een ongekend goede uitkomst. Samenwerking en synergie is voor Postma Vleeswaren een gedroomde uitkomst” aldus Maaikel Bontekoning directeur-eigenaar van Postma Vleeswaren en Peter Konijn vleesproducten.

De toevoeging van Postma Vleeswaren aan het aanbod van De Kroes markeert een belangrijke strategische stap. De Kroes is actief met een onderscheidend aanbod van merken als De Indische, Flying Flavours, Scrocchiarella, Broodkunst en De With Maaltijden. Met uitbreiding van het aanbod ontstaat een vernieuwde en krachtige dynamiek. Kennis en passie komen samen bij De Kroes.

Deze bundeling van krachten verzekert continuïteit voor Postma vleeswaren. De productie van het ambachtelijke assortiment wordt de komende periode bij De Kroes ondergebracht. De samenwerking voor slager-speciaalzaken met Peter Konijn blijft bestaan om zo nog beter de bestaande relaties te kunnen bedienen en adviseren.