Oosterse keuken

De invloeden van het Aziatische continent bieden talloze verschillende keukens en smaken. De Oosterse keuken is ontzettend uitgebreid en divers en biedt combinaties voor de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en pittig. Vaak met rijst of noedels als basis, aangevuld met een variëteit aan groenten en gestoofd of gesmoord vlees.

Bami Goreng
Bami Goreng
Bami Goreng
Bami Goreng met kip en ei
Bami Goreng met kip en ei
Bami Goreng met kip en ei
Mihoen Goreng
Mihoen Goreng
Mihoen Goreng
Nasi Goreng
Nasi Goreng
Nasi Goreng
Nasi Goreng met kip en ei
Nasi Goreng met kip en ei
Nasi Goreng met kip en ei
Babi Ketjap
Babi Ketjap
Babi Ketjap
Babi Pangang
Babi Pangang
Babi Pangang
Kip Ketjap Indische stijl
Kip Ketjap Indische stijl
Kip Ketjap Indische stijl
Kip Teriyaki Vegan
Kip Teriyaki Vegan
Kip Teriyaki Vegan
Kip Teriyaki
Kip Teriyaki
Kip Teriyaki
Rendang stoof
Rendang stoof
Rendang stoof
Het assortiment op deze pagina is een momentopname en aan doorlopende verandering onderhevig.
Bekijk het Daily Menu voor een up-to-date overzicht.