Oosterse keuken
De invloeden van het Aziatische continent bieden talloze verschillende keukens en smaken. De Oosterse keuken is ontzettend uitgebreid en divers en biedt combinaties voor de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en pittig. Vaak met rijst of noedels als basis, aangevuld met een variëteit aan groenten en gestoofd of gesmoord vlees.
Bami Goreng
Bami Goreng
Gebakken bami, rijkelijk gevuld met omelet van scharrelei, gesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen
Bami Goreng met kip en ei
Bami Goreng met kip en ei
Gebakken bami, rijkelijk gevuld met kipdijvlees, omelet van scharrelei, gesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen
Mihoen Goreng
Mihoen Goreng
Gebakken mihoen, rijkelijk gevuld met omelet van scharrelei, gesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen
Nasi Goreng
Nasi Goreng
Gebakken witte rijst, rijkelijk gevuld met omelet van scharrelei, gesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen
Nasi Goreng met kip en ei
Nasi Goreng met kip en ei
Gebakken witte rijst, rijkelijk gevuld met kipdijvlees, omelet van scharrelei, gesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen
Babi Ketjap
Babi Ketjap
Reepjes zacht gestoofd varkensvlees in een saus van ui, ketjap, knoflook en anijs
Babi Pangang
Babi Pangang
Zacht gegaarde en geroosterde reepjes varkensvlees met atjar tjampur, rijkelijk overgoten met zoetzure pangangsaus
Kip Ketjap Indische stijl
Kip Ketjap Indische stijl
Gekruid kipdijvlees in een dikke, zoete, licht pittige ketjapsaus met kokos, ui, knoflook en komijn
Kip Teriyaki Vegan
Kip Teriyaki Vegan
Gekruide vegan kipchunks op basis van soja met sugarsnaps, bamboe, paprika en paddenstoelen op smaak gebracht met sake, sesam, gember en citroenblad
Kip Teriyaki
Kip Teriyaki
Mals kipdijvlees en gesneden groenten, gemarineerd en gebakken in een kruidige ketjapsaus
Rendang stoof
Rendang stoof
Mals rundvlees, langzaam gestoofd in kokosmelk en Indonesische kruidenmix, waarbij de saus helemaal is ingekookt