Hollandse keuken

De Hollandse keuken bestaat voornamelijk uit het gebruik van aardappelen, groenten en vlees en zijn vaak relatief eenvoudig én voedzaam. Voor deze stevige kost werken wij, waar
mogelijk, met producten van lokale telers. Zo komen de koud geschilde, verse Agria aardappelen waar wij mee werken uit de Flevopolder. Dit ras staat bekend om de volle smaak, constante kwaliteit en behoud van structuur, wat het perfect maakt voor onze stamppotten en schotels zoals grootmoeders dat vroeger maakte.

Andijvie stamppot met spek
Andijvie stamppot met spek
Andijvie stamppot met spek
Boerenkoolstamppot
Boerenkoolstamppot
Boerenkoolstamppot
Hutspot
Hutspot
Hutspot
Hete bliksem met appel
Hete bliksem met appel
Hete bliksem met appel
Rauwe andijviestamppot
Rauwe andijviestamppot
Rauwe andijviestamppot
Spinaziestamppot met kaas
Spinaziestamppot met kaas
Spinaziestamppot met kaas
Zuurkoolstamppot
Zuurkoolstamppot
Zuurkoolstamppot
Kipragout paddestoelen
Kipragout paddestoelen
Kipragout paddestoelen
Rundergoulash Hongaarse stijl
Rundergoulash Hongaarse stijl
Rundergoulash Hongaarse stijl
Prei balletjesschotel
Prei balletjesschotel
Prei balletjesschotel
Vol au Vent ragout van paddestoelenmix
Vol au Vent ragout van paddestoelenmix
Vol au Vent ragout van paddestoelenmix
Runderstoof Limburgse stijl
Runderstoof Limburgse stijl
Runderstoof Limburgse stijl
Het assortiment op deze pagina is een momentopname en aan doorlopende verandering onderhevig.
Bekijk het Daily Menu voor een up-to-date overzicht.