Daily Menu Herfst/Winter '24-'25

Met veel plezier presenteren we ons nieuwe assortiment voor herfst/winter 2024 en 2025, een periode waar ambachtelijke kwaliteit en culinaire diversiteit centraal staan. In een tijd waarin consumenten meer dan ooit op zoek zijn naar gemak zonder concessies te doen aan smaak en versheid, is het aanbod van hoogwaardige convenience maaltijden snel gegroeid. Tegelijkertijd zien we een sterke toename in de vraag naar verse maaltijdconcepten, die het beste van beide werelden combineren: de smaak van huisgemaakt met het gemak van ready-to-(h)eat.

Ons uitgebreide assortiment speelt in op deze trends en biedt een breed scala aan onderscheidende mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar traditionele gerechten met een moderne twist of exotische smaken die een nieuwe ervaring bieden, wij hebben voor elk wat wils. Met onze zeven unieke merken brengen we een rijke diversiteit aan maaltijdcomponenten die aansluiten bij de wensen van de hedendaagse consument.

Elk van onze merken is zorgvuldig samengesteld om de versspecialist te ondersteunen in het aanbieden van producten die niet alleen lekker, maar ook van de hoogste kwaliteit zijn. Wij geloven dat de kracht van een goed assortiment schuilt in de variatie en kwaliteit die het biedt, en met dit magazine willen we inspireren om je klanten keer op keer te verrassen.

We hopen dat je met veel plezier door ons assortiment bladert en nieuwe ideeën opdoet om je eigen aanbod te versterken.

 

 

 

 

Heb je interesse in de producten of wil je meer weten over het assortiment?
Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.