RECEPT: rijsttafel
We helpen je graag op weg bij het samenstellen van een buffet met Oosterse klassiekers.
Gemakkelijk, snél en bovenal rijkelijk in smaak!
WARME GERECHTEN
BAMI GORENG | Gebakken bami, rijkelijk gevuld met omelet van scharrelei, fijngesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen | Art.nr. 200240 |
NASI GORENG MET KIP EN EI | Gebakken rijst, rijkelijk gevuld met stukken kipdijvlees, omelet, fijngesneden groenten en een mix van kruiden en specerijen | Art.nr. 200800 |
BABI KETJAP | Reepjes geroosterd varkensspek in saus van ketjap, gember, knoflook, sambal, komijn en Laos | Art.nr. 200150 |
BABI PANGANG | Zacht gegaarde en geroosterde reepjes varkensvlees, rijkelijk overgoten met zoetzure pangangsaus en met atjar tjampur | Art.nr. 200100 |
INDISCHE KIP | Stukjes gekruide en geroosterde kip in een dikke zoete, licht pittige ketjapsaus met kokos, ui, knoflook en een snufje komijn | Art.nr. 207100 |
VEGAN KIP TERIYAKI | Malse stukken kipdijvlees en gesneden groenten, gemarineerd en gebakken in kruidige ketjapsaus | Art.nr. 207623 |
RENDANG | Malse stukken rundvlees, langzaam gestoofd in kokosmelk en Indonesische kruidenmix, waarbij de saus helemaal is ingekookt | Art.nr. 207900 |
GARNITUREN
KRUPUK UDANG | Gefrituurde garnalen kroepoek | Art.nr. 450040 |
ATJAR TJAMPU | Rauwkostsalade van kool en wortel in zoetzuur | Art.nr. 450041 |
SAMBAL BADJAK | Mild gebakken sambal met ui | Art.nr. 450042 |