Vacatures

Allround medewerker worstmakerij (M/V)

Bedrijfsprofiel

In een alsmaar bewegende markt en veranderende vraag van consumenten naar gezonde voeding is het zaak om hier op voorbereid te zijn. Anders mis je gegarandeerd de boot. De actuele ontwikkelingen in de markt vragen om constante alertheid en voldoende diepgaande kennis van o.a. gezonde voeding, natuurlijke grondstoffen en de juiste processen.

Bij De Kroes zijn wij op de hoogte van de laatste trends en in de afgelopen jaren hebben wij vele veranderingen in ons bedrijf succesvol doorgevoerd.
Zo blijven we op de juiste koers en varen we samen met de consument mee.

Verse producten spelen bij De Kroes een hoofdrol. Wij verzorgen dagelijks met veel gedrevenheid en trots een uitgebreid assortiment specialiteiten aan complete maaltijden, gebraden snacks en ambachtelijke vleeswaren.

Functie omschrijving:

In de functie van allround medewerker worstmakerij houdt jij je bezig met het samenstellen en op ambachtelijke wijze vervaardigen van mooie vleesproducten volgens de gestelde kwaliteitseisen.

Functie eisen:

Je hebt werkervaring in een productieomgeving met ervaring als worstmaker/slager. Kennis van vleesbewerking en ervaring met vleeswaren en vleessnacks zijn een vereiste.

Je bent in het bezit van relevante vakdiploma’s (SVO), bent gedreven, nauwkeurig en zelfstandig. Daarnaast ben je creatief en innovatief. Als persoon heb je een no-nonsense instelling en ben je een loyale collega die oog heeft voor details.

Kernkwaliteiten: Hygiënebewust, Resultaatgericht, Samenwerkingsgericht en hands on mentaliteit

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

  • Een dynamische en moderne werkomgeving
  • Een werkgever met een jong en informeel karakter
  • Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden