Vacature logistiek medewerker

De Kroes B.V.  is een innovatief producent van verse maaltijden en vleeswaren. Wij beleveren dagelijks aan vers grossiers, Foodservice en Retail klanten vanuit onze vestiging in Almere. Wij geloven in de kracht van seizoengebonden producten en werken nauw samen met lokale en regionale telers. Wij kennen de boeren, zijn op de hoogte van hun werkwijze en weten hoe deze hun producten verzorgen. Tot onze klanten behoren bekende supermarktketens en groothandels.

Met ons huidige ambitieuze team streven wij continu verbetering en professionaliteit. Wij zijn in 2018 hard doorgegroeid naar meer dan 75 medewerkers. Om ons team op de logistiek afdeling verder te versterken zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker.

 

LOGISTIEK MEDEWERKER

Onze logistieke afdeling richt zich met name op de af- en aanvoer van ingrediënten en processen rondom inkoop, voorraadbeheer, uitgifte van goederen en het verzorgen van transport opdrachten voor de interne transacties. Deze processen zijn essentieel voor het goed functioneren van ons bedrijf. Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering, onderhoud en verbetering van de ingrediënten. Je rapporteert aan de Logistiek Coördinator.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je werkt mee en verzorgt de logistieke processen zoals: transport, ontvangst, registratie, distributie en opslag van ingrediënten;
  • Je onderhoud de contacten met interne afdelingen op het gebied van inkoop en interne logistiek;
  • Je onderhoud de contacten met externe partijen voornamelijk onze leveranciers van goederen;
  • Je verzorgt de bestellingen, ontvangst, opslag en uitgifte van goederen.
  • Je houdt de voorraden bij van ingrediënten, media, disposables en allerhande goederen die gebruikt worden in het productiebedrijf.

Opleiding/ervaring Jij

  • Bent in het bezit van een MBO diploma, bij voorkeur richting logistiek;
  • Hebt ervaring met logistieke processen;
  • Kennis van IFS.
  • Rijbewijs B.

Weet jij je handen uit de mouwen steken, heb je geen 7:00 uur tot 17:00 uur mentaliteit, ben je resultaatgericht en kun je gestructureerd werken dan ben jij de collega die wij zoeken.

Wij bieden jou

Een dynamische werkomgeving waar je de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons de nodige ruimte om verbeteringen door te voeren. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur dan een originele onderbouwing waarom jij diegene bent die wij zoeken met hierin verwerkt een voorbeeld van continu verbeteren en je CV naar: vacatures@dekroes.nl

Ben je nog niet overtuigd of heb je nog vragen twijfel niet en neem gerust contact op met Ronald Jansen.
Hij is te bereiken via telefoonnummer (036) 53 97 310.