Vacature assistent teamleider vleesafdeling

De Kroes B.V.  is een innovatief producent van verse maaltijden en vleeswaren. Wij beleveren dagelijks aan vers grossiers, Foodservice en Retail klanten vanuit onze vestiging in Almere. Wij geloven in de kracht van seizoengebonden producten en werken nauw samen met lokale en regionale telers. Wij kennen de boeren, zijn op de hoogte van hun werkwijze en weten hoe deze hun producten verzorgen. Tot onze klanten behoren bekende supermarktketens en groothandels.

Met ons huidige ambitieuze team streven wij continu verbetering en professionaliteit. Wij zijn in 2018 hard doorgegroeid naar meer dan 75 medewerkers. Om ons team op de afdeling Inpak verder te versterken zijn wij op zoek naar Assistent Teamleider.

ASSISTENT TEAMLEIDER VLEES

Als Assistent Teamleider Vlees krijg jij de kans om je echt te laten zien! Door gebruik te maken van jouw communicatieve vaardigheden weet jij de medewerkers aan te sturen als de teamleider afwezig is. Natuurlijk neem je ook de taken van de teamleider waar m.b.t. kwaliteit. Omdat je niet alleen te maken hebt met je eigen afdeling maar ook samen werkt met Inpak, Expeditie en Planning, Logistiek is het van belang dat je in staat bent om goed met iedereen te communiceren. Daarnaast heb je contact met uitzendbureaus en leveranciers.

Krijg jij ook een kick van het behalen van resultaten? Dan zit je bij ons helemaal goed. Je zorgt dat de snacks, worstsoorten en vleeswaren volgens receptuur gemaakt worden en als je een idee hebt voor een recept of een verbetering van het productieproces, horen wij graag hoe jij dat ziet! Je bent verantwoordelijk voor de afdeling op het gebied van HACCP  als ook algemene beheersmaatregelen en CCP-registraties.

Verder hou jij je bezig met: – Registratie van productiegegevens op daartoe bestemde lijsten; – Controleren van het eindproduct; – Bewaken van hygiënische omstandigheden tijdens het productieproces.

Opleiding/ervaring Van nature ben jij iemand die gaat voor resultaat, dit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Tenslotte wil ook jij de mensen gezonder laten eten. Door jouw leiderschap skills en het feit dat je goed kunt plannen en organiseren, weet jij elke dag weer de geplande productie te halen, ook doordat je goed kunt samenwerken met collega’s op alle afdelingen.

Verder is het van belang dat je; – de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord en geschrift; – minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie hebt; – MBO werk en denkniveau bezit, eventueel aangevuld met SVO.

En natuurlijk heb je affiniteit met de vleeswaren/maaltijden industrie en werk je graag met dagverse producten.

Wij bieden jou

Een dynamische werkomgeving waar je de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons de nodige ruimte om verbeteringen door te voeren. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur dan een originele onderbouwing waarom jij diegene bent die wij zoeken met hierin verwerkt een voorbeeld van continu verbeteren en je CV naar: vacatures@dekroes.nl