Dagvers koken

Procesefficiency gaat nooit boven productkwaliteit. Daarin blijven we een ambachtelijke keuken waarbij kwaliteit en smaak de belangrijkste uitgangspunten zijn. Wij combineren het gebruik van moderne productietechnieken met dagelijkse verse bereiding van onze kwalitatief hoogwaardige producten. Wij maken daarom bewust geen gebruik van na-pasteurisatie of andere houdbaarheid-verlengende technieken.

Afzonderlijke bereiding

Omdat wij de verschillende grondstoffen in elk gerecht een afzonderlijke bereiding geven behouden onze maaltijden hun natuurlijke eigenschappen zoals kleur, smaak, geur, structuur en voedingswaarden. En dat zie en proef je!

Bewust met zeezout

In al onze gerechten gebruiken wij een natuurlijk zeezout. Dit zeezout heeft van nature 35% minder natrium dan gewoon zout, maar zorgt wel voor het behoud van de volle smaak van onze gerechten.

Afnemers

Onze kwalitatief hoogwaardige eindproducten leveren wij aan versgrossiers, horecaleveranciers, professionele afnemers in de gezondheidszorg en het retailkanaal in binnen en buitenland.

Reduceren E-nummers

Wij maken ons sterk om de niet-natuurlijke E-nummers zoveel als mogelijk uit onze gerechten te houden en/of te vervangen door natuurlijke varianten. De natuurlijke smaak en uitstraling van de producten komen zo het beste tot hun recht.