Vacature assistent teamleider inpak & portioneer afdeling

De Kroes B.V.  is een innovatief producent van verse maaltijden en vleeswaren. Wij beleveren dagelijks aan vers grossiers, Foodservice en Retail klanten vanuit onze vestiging in Almere. Wij geloven in de kracht van seizoengebonden producten en werken nauw samen met lokale en regionale telers. Wij kennen de boeren, zijn op de hoogte van hun werkwijze en weten hoe deze hun producten verzorgen. Tot onze klanten behoren bekende supermarktketens en groothandels.

Met ons huidige ambitieuze team streven wij continu verbetering en professionaliteit. Wij zijn in 2018 hard doorgegroeid naar meer dan 75 medewerkers. Om ons team op de afdeling Inpak verder te versterken zijn wij op zoek naar Assistent Teamleider.

ASSISTENT TEAMLEIDER INPAK/PORTIONEER

Als assistent teamleider inpak assisteer je de teamleider en werk je mee in een team van circa 25 medewerkers. In deze functie zorg je ervoor dat de geplande opdrachten binnen de gestelde eisen ten aanzien van tijd, kwaliteit en kwantiteit worden uitgevoerd. Doordat jij oog hebt voor kwaliteit weet jij exact hoe je productieproces kunt bewaken ten behoeve dan de hygiënische omstandigheden. Je ziet het als een uitdaging om de producten volgens de juiste wijze te verpakken en afwijkingen van zowel product als verpakking vallen jou direct op!

Als jij dan ook nog wil laten zien wat je allemaal nog meer in je mars hebt, krijg je de ruimte om, tijdens de afwezigheid van de teamleider, de collega’s te coachen/motiveren. Kortom een mooie kans om jezelf te ontwikkelen!

Opleiding/ervaring Je gaat voor gezamenlijk succes, gedreven door je affiniteit met ambachtelijke vleeswaren. Natuurlijk wil jij graag succesvol zijn in jouw rol als assistent teamleider, daarom heb jij minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en heb je bewezen kwaliteits- en resultaatgericht te zijn.

Verder herken jij je in het volgende: MBO+ werk- en denkniveau, opleiding in de Food (SVO of soortgelijk) is een pré; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Samenwerkingsgericht en het geven van feedback op constructieve wijze

Weet jij je handen uit de mouwen steken, heb je geen 7:00 uur tot 17:00 uur mentaliteit, ben je resultaatgericht en kun je gestructureerd werken dan ben jij de collega die wij zoeken.

Wij bieden jou

Een dynamische werkomgeving waar je de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons de nodige ruimte om verbeteringen door te voeren. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur dan een originele onderbouwing waarom jij diegene bent die wij zoeken met hierin verwerkt een voorbeeld van continu verbeteren en je CV naar: vacatures@dekroes.nl